075 - 20 23 182

 

Informatie over RSI klachten?

Wat is RSI en zo kom je er meer over te weten.

RSI Vereniging Nederland informeerd over RSI voor diverse vakgebieden. Wat is het en wat kan je eraan doen? Als je denkt dat je RSI klachten hebt kan je via de link onderaan dit artikel op de website van de RSI Vereniging Nederland komen. 

RSI is een verzamelnaam voor klachten die voorkomen op diverse gebieden in het lichaam. Voornamelijk in nek, bovenrug, schouders, armen, handen en vingers. Deze klachten worden doorgaans veroorzaakt door repeterende bewegingen. Een langdurige statische houding of juist een combinatie van beide. Persoonlijke en werkgerelateerde factoren zijn daarbij van invloed bij het ontstaan, verergeren of juist in standhouden van RSI klachten. 

RSI kan voorkomen worden. MRHK houdt zich door ergonomisch werkplek advies te geven bezig met preventie van RSI klachten. We helpen je ook als je al klachten hebt en kunnen de werkplek aanpassen waar nodig om klachten te verminderen of te voorkomen. Als je daar meer over wilt weten lees dan verder op de site onder Ergonomisch Werkplek Advies, klik in de menubalk boven aan de site. 

Wil je meer, ook wetenschappelijke informatie over RSI? Klik hier voor de website van RSI Vereniging Nederland.